«Не виключаємо втручання недоброзичливців», – у «Батьківщині» відреагували на обурення Притули

«Не виключаємо втручання недоброзичливців», – у «Батьківщині» відреагували на обурення Притули
http://ternopoliany.te.ua

У Волинській обласній організації ВО «Батьківщина» попросили вибачення у шоумена Сергія Притули за використання без його відома інформації про його допомогу українській армії на своїй офіційній сторінці у Facebook. У той же час в організації запевняють, що поки не знають, яким чином і хто міг розмістити цю інформацію, однак не виключають втручання з боку недоброзичливців.

Відповідна заява з’явилася на офіційному сайті волинської «Батьківщини».

Нагадаємо, відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула емоційно висловив обурення з приводу того, що Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» використала його фото у своїй політичній рекламі.

«ВО «Батьківщина» Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергію Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є членом ВО «Батьківщина» і конкретно ВО «Батьківщина» Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності.

З приводу цього Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» проведе службове розслідування, яким чином і хто міг розмістити подібну неправдиву інформацію на нашій офіційній сторінці, однак не виключаємо втручання з боку недоброзичливців нашої політичної сили, адженеодноразово спостерігали намагання зі сторони вчинити хакерські атаки на сайт та офіційну сторінку нашої політичної сили.

Водночас заявляємо, що ми щиро поважаємо Сергія Притулу та цінуємо його допомогу український армії.  Волинська обласна організація ВО «Батьківщина» теж не залишається осторонь і надає посильну допомогу для наших захисників і ніколи не робить на цьому піару, адже кожен робить свою справу так, як може.

Надіємось на повагу і взаєморозуміння з боку Сергія Дмитровича Притули.

З повагою Волинська обласна організація ВО «Батьківщина».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 28 жовтня
Наступна новина Після перших дощів на одній з вулиць у Луцьку почало злазити дорожнє покриття
Останні новини
Схожі новини