Не зовсім задоволений роботою служб, – Поліщук про посипання доріг у Луцьку

Не  зовсім задоволений роботою служб, – Поліщук про посипання доріг у Луцьку

У Луцьку 22 грудня під час розширеної наради обговорили стан вулично-дорожньої мережі Луцької міської територіальної громади у зимовий період.

Як інформує пресслужба Луцької міськради, перший заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Сергій Гаврилюк розповів, що в зимовий Луцьку громаду обслуговує достатня кількість техніки: 6 розкидачів протиожеледних матеріалів з відвалом, 2 навантажувача, 1 грейдер, 13 тракторів для прибирання тротуарів та вулиць з ускладненим рухом з щіткою і відвалом, 3 – самоскиди для вивезення снігу. Угода на зимове утримання підписано з ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс”.

“Техніка перебуває у технічно-справному стані. Загалом 25 одиниць техніки задіяно для зимового утримання”, - наголосив він.

Міський голова Ігор Поліщук наголосив, що у минулі вихідні був снігопад, і він не зовсім задоволений роботою департаменту та служб міста. “Необхідно було напередодні посипати дороги сіллю, щоб сніг танув і не утворювалася крига в декілька сантиметрів. Техніка дороги посипала, але цього не достатньо. Дороги та тротуари мають бути у кращому стані. Адже це безпека дорожнього руху, це людське життя та здоров'я”, - зазначив він.

Також міський голова дав завдання окрему увагу приділити стану вулично-дорожньої мережі у прилеглих селах. “На наступні роки можна спланувати придбати трактор і один автомобіль посипальний з відвалом і виділити його виключно на села”, - наголосив Ігор Поліщук.

Читайте також: У випадку блекауту в Луцьку розгорнуть 32 пункти обігріву


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У випадку блекауту в Луцьку розгорнуть 32 пункти обігріву
Наступна новина У бою з росіянами загинув командир аеромобільного взводу, молодий лейтенант з Волині
Останні новини
Схожі новини