Недопад звільнив радника за відпочинок у Туреччині

Недопад звільнив радника за відпочинок у Туреччині

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад прокоментував ситуацію щодо закордонного відпочинку його позаштатного радника та водночас тимчасового виконувача обов’язків директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександра Кулакова.

Допис про це Григорій Недопад опублікував сьогодні, 6 жовтня, на своїй фейсбцук-сторінці.

«Я не уповноважував його на цю поїздку і про його перебування в Туреччині, як і усі ви, дізнався із соціальних мереж. Враховуючи цю обставину, а також суспільний резонанс, 5 жовтня мною підписано розпорядження про позбавлення Олександра Кулакова повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги», – йдеться в дописі.

Також Недопад зауважив, що цей позаштатний статус ґрунтувався на добровільних засадах і не передбачав оплати.

«Заради справедливості зазначу, що делеговані мною Олександру Кулакову доручення із залучення міжнародної допомоги були результативними: Волинь отримала і спрямувала на передову, прифронтові території, шпиталі та для потреб вимушених переселенців сотні тонн різноманітних гуманітарних вантажів», – зазначив Григорій Недопад.

Нагадаємо, фото з відпочинку Олександра Кулакова разом із родиною у Туреччині сколихнули мережу наприкінці вересня, оскільки під час воєнного стану чоловіки призовного віку не можуть виїжджати за кордон. Тоді журналістам посадовець прокоментував, що офіційно перебуває у відпустці, а за кордон поїхав у гуманітарних питаннях.

Читайте також: На Волині ексочільниця податкової поновилася через суд на посаді

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двом жителькам Любомльщини присвоїли звання «Мати-героїня»
Наступна новина Волинські поліцейські розшукали безвісти зниклу 15-річну дівчину
Останні новини
Схожі новини