Недопада обрали керівником НОК України на Волині

Недопада обрали керівником НОК України на Волині

Під час звітно-виборної Асамблеї відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області шляхом таємного голосування спортивна спільнота обрала керівником Григорія Недопада

Про це повідомляють у Волиньраді.

На засідання Асамблеї прибули голови обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники фізкультурно-спортивних організацій і товариств, спортсмени-олімпійці, а також представники Національного олімпійського комітету України. 

Найперше присутні вшанували пам’ять багаторічного очільника Волинського відділення НОК України, Заслуженого тренера України, депутата обласної ради Романа Карпюка, який передчасно пішов з життя у січні цього року.  

Серед трьох претендентів – ректора ВНУ ім. Лесі Українки Анатолія Цьося, голови правління Федерації хокею Волині Юрія Савчука та очільника Волиньради Григорія Недопада – за підсумками таємного голосування регіональне відділення НОК очолив Григорій Недопад.  


За його кандидатуру проголосували 50 із 64 присутніх делегатів.


Окрім того, першим заступником голови обрали депутата облради, голову постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Віктора Галана-Влащука.

Відповідальним секретарем призначили Олександра Хриплюка, який обіймав цю посаду і в попередньому скликанні.

Новообраний керівник подякував присутнім за високу довіру: 

«Спорт був і залишається моїм пріоритетом, адже здорова нація- це здорова країна, тому рівнозначно важливим для нас є і дитячий, і масовий, і. звісно, професійний спорт. Роботи у нас дуже багато. За два попередні роки на підтримку волинських олімпійців з обласного бюджету та з інших джерел виділялися суттєві кошти. Як результат, наша область у загальнодержавному олімпійському рейтингу піднялася з 22 на 11 місце. Цьогоріч наші можливості дещо загальмувала війна. Але ми плануємо сформувати єдину базу спонсорів, щоб була можливість фінансувати різні види спорту у порядку рейтинговості», - сказав Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Погуляйко розповів, коли на Волині зникне дефіцит пального
Наступна новина У місті на Волині облаштовують укриття в дитсадках, які працюватимуть влітку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини