Погуляйко розповів, коли на Волині зникне дефіцит пального

Погуляйко розповів, коли на Волині зникне дефіцит пального
Фото ілюстративне

На Волині ситуація відносно спокійна, кордон – цілий та під охороною наших військових. Однак, як і у всій країні, ми маємо проблемне питання – постачання пального. 

Про це пише голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Перш за все – це тимчасово. Волинянам радять не панікувати та не створювати кілометрові черги.

«Ми повинні розуміти, що об’єктивна причина цьому – війна в країні та окупанти, котрі нищать інфраструктуру. Наразі відбувається налагодження нових постачань, зокрема, з Європейського Союзу. Розраховуємо, що процес стабільного постачання буде налагоджено упродовж тижня-двох», – йдеться у повідомленні Погуляйка.

За його словами, в першу чергу і в повному обсязі повинні забезпечувати пальним Збройні Сили України, рятувальні служби, медиків, поліцію, аграрний сектор та усіх, хто безпосередньо задіяний у захисті держави та у допомозі людям. 

«Тож закликаю усіх власників приватного авто відповідально ставитись до використання пального. За можливості користуйтеся громадським транспортом та утримайтесь від поїздок автомобілем», – сказав Погуляйко.

Читайте також: У Луцьку McDonald's не працюватиме до завершення бойових дій


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньгаз» замінив понад 2 тисячі побутових лічильників газу в населення
Наступна новина Недопада обрали керівником НОК України на Волині
Останні новини
Схожі новини