Невідомі у Луцьку підпалили берег Стиру. ФОТО

Невідомі у Луцьку підпалили берег Стиру. ФОТО

У Луцьку муніципали загасили пожежу на березі річки Стир.

Про це йдеться на сторінці структури у Facebook

Інспектори відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Максим Гловацький та Олександр Грешта загасили пожежу на березі річки Стир, що по вулиці Ковельській.

Невідомі особи підпалили суху траву.

Від поривів вітру вогонь дуже швидко поширювався, тому існувала небезпека, що загоряння набуде великого масштабу та пошириться до найближчих будівель.

Інспектори гасили вогонь підручними засобами. Побачивши їхні старання, на допомогу прийшов працівник інституту мистецтв Східноєвропейського національного університету. 

Спільними діями загоряння вдалося загасити.

Нагадаємо, волинян неодноразово просили не застосовувати «дику практику» спалювання трави. Натомість люди не реагують на ці прохання. Так, нещодавно горіли території з очеретом у селі Полонка. Також раніше невідомі підпалили траву біля річки Стир у Луцьку. Останнім часом горіла суха трава і на полях Колківської ОТГ та Куклівської сільської ради.

Через це рятувальники області б’ють на сполох, адже люди не просто масово палять суху траву, через це страждає чимало «живого»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині провели фестиваль «Батьківщина починається з мене». ФОТО
Наступна новина У Луцьку затримали «підривника» обласної лікарні: подробиці. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини