NewBalance — бездоганна якість за розумну ціну

NewBalance — бездоганна якість за розумну ціну
Фото ілюстративне

У світі залишилось небагато мастадонів із більш ніж віковою історією розвитку. Поміж індустрії виробництва одягу їх можна рахувати на десятки, і саме одним з них є New Balance.

Його історія починається ще з 1906 року. Вільям Райлі мав невелику майстерню по розробці коригувальних приладів, коли помітив цікаву особливість будови курячої лапки. Він спробував докласти концепцію трьохточкової опори до будови супінатору, і отримав відмінний результат.

Така модифікація забезпечувала набагато більшу стабільність та стійкість взуття, від чого і з'явилася нині відома всім назва. Наступні 30 років фірма займалася виключно виготовленням запатентованих супінаторів, та продавала їх персонально кожному бажаючому.

Хоча Райлі встиг розробити першу модель взуття на замовлення для місцевого спортклубу, серійної моделі він так і не побачив. Лише у 50-х роках компанія випускає Trackster - бігові кросівки зі спортивним силуетом, але тогочасне керівництво не квапилося розвивати бренд.

Лише зі зміною власників у фірми з'явився шанс на вихід до національного масштабу виробництва. Змінивши політику, бренд зайнявся всебічним розвитком зв'язків у спорті. Вже маючи репутацію довіренного та якісного виробника, компанія почала звертатись з пропозиціями до місцевих спорсменів.

Вони були не проти довіритись великому досвіду NewBalance і залюбки виступали на змаганнях у брендовому взутті.

Тріумфом для фірми був переможний фініш атлета у моделі M320 на дистанції Бостонського Марафону. Ці кросівки були визнані найкращими у своїй категорії за версією авторитетного журналу Runner’s World, а згодом біг взагалі став найпопулярнішим видом спорту поміж любителів активного образу життя, і бренду було що запропонувати вимогливому покупцю.

За відносно малий термін NB завоював повагу мільйонів покупців по всьому світу завдяки постійному прагненню досконалості у кожному починанні. Сьогодні у ассортименті ви знайдете все необхідне майже для будь-якого виду спорту.

Крім того, можна сказати, що New Balance є одним з найкращих виробників у співвідношенні ціна/якість. Незважаючи на те, що вироби виготовляють з натуральних матеріалів або преміальних штучних замінників, середній цінник доволі демократичний.

Придбати оригінальну продукцію можна відвідавши офіційний інтернет-магазин представництва в Україні. Тут зібрані усі новинки останніх сезонів, і ассортимент регулярно оновлюється. Також варто перевіряти новини магазину - тут регулярно проходять розпродажі та спеціальні акційні пропозиції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку е-квиток на проїзд можна поповнити цілодобово
Наступна новина У Луцькому зоопарку поселилася левиця Лана
Останні новини
Схожі новини