Незаконне виробництво цигарок, торгівля людьми, арешт нерухомості Авакова - головні новини 6 травня

Незаконне виробництво цигарок, торгівля людьми, арешт нерухомості Авакова - головні новини 6 травня

Головні новини України за 6 травня – у підсумковому випуску 12 каналу

На Одещині правоохоронці виявили цехи з виготовлення сигарет, товар та обладнання на 11 мільйонів гривень.

За результатами обшуків, в селищах Березівського, Лиманського та Овідіопольського районів правоохоронці вилучили три лінії з виготовлення сигарет та обробки тютюну.

Окрім цього, у міжнародному пункті пропуску «Бориспіль» виявили двох громадянок України, яких зловмисники намагались переправити до Чехії з метою надання інтимних послуг. 

А ще: Солом'янський районний суд Києва дозволив арештувати нерухомість Олександра Авакова, сина міністра внутрішніх справ. Йде мова про три паркомісця, квартири в Києві та Харкові, а також акції підприємства «Інвестор». 

Більше – у сюжеті. 

 
Головні новини України за 6 травня 2018 року

Головні новини України за 6 травня 2018 року https://youtu.be/jQTMWlQg4T8 На Одещині правоохоронці виявили цехи з виготовлення сигарет, товар та обладнання на 11 мільйонів гривень. За результатами обшуків, в селищах Березівського, Лиманського та Овідіопольського районів правоохоронці вилучили три лінії з виготовлення сигарет та обробки тютюну. Окрім цього, фіскали виявили близько п'ятсот ящиків сигарет молдовських фірм, шість тонн тютюну та понад сімсот тисяч підроблених акцизних марок Молдови. Загальна попередня сума вилученого склала близько одинадцять мільйонів гривень. Наразі триває слідство. Правоохоронці викрили канал торгівлі людьми. В міжнародному пункті пропуску «Бориспіль» виявили двох громадянок України, яких зловмисники намагались переправити до Чехії з метою надання інтимних послуг. Окрім того, в Миколаєві прикордонники та працівники поліції під обшуків віднайшли паспортні документи, квитанції про пересилання грошей, чорнові записи із звітами про «роботу» дівчат, телефони та ноутбуки з листуванням і фотографіями. Наразі одного з фігурантів справи затримали, триває слідство. Солом'янський районний суд Києва дозволив арештувати нерухомість Олександра Авакова, сина міністра внутрішніх справ. Йде мова про три паркомісця, квартири в Києві та Харкові, а також акції підприємства "Інвестор". Накладення арешту відбулося за клопотанням Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Олександра Авакова підозрюють у розтраті коштів при закупівлі рюкзаків для Національної гвардії.

Posted by 12 Канал on Sunday, 6 May 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Штрафи автомобілістів в Україні та Європі: порівняльна інфографіка
Наступна новина Лучанки з Grace Model House підкорили Міжнародний фестиваль-конкурс «BukovelFest». ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини