Німецька компанія купує цукровий завод на Волині

Німецька компанія купує цукровий завод на Волині

Антимонопольний комітет (АМКУ) розпочав розгляд справи про концентрацію у вигляді придбання товариством з обмеженою відповідальністю «Радехівський цукор» активів приватного акціонерного товариства «Гнідавський цукровий завод», що забезпечують здійснення діяльності із виробництва цукру білого (бурякового).

Про це повідомила пресслужба відомства.

Як повідомляє Ліга. Бізнес, власником ТОВ "Радехівський цукор" (Рівненська область) є німецька компанія Pfeifer & Langen. Їй також належать чотири цукрові заводи на Тернопільщині – у Збаражі, Козовій, Хоросткові і Чорткові. Їхнім власником був агрохолдинг Мрія (нині - Контінентал Фармерз Груп).

Pfeifer & Langen GmbH & Co. KG — німецька сімейна компанія зі штаб-квартирою в Кельні. Понад 150 років займається виробництвом та реалізацією цукру та похідних продуктів. Третій найбільший виробник цукру в Німеччині після Südzucker та Nordzucker. Випускає продукцію під торговими марками Kölner Zucker та Diamant Zucker.

Гнідавський цукровий завод – підприємство з виробництва цукру, розташоване у Луцьку, випускає продукцію під торговою маркою "Солодко". Завод може переробляти до 6 000 тонн цукрових буряків на добу. Кінцевими бенефіціарними власниками заводу вказані Ярослав Галькевич і Євген Макара.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні поліг ще один Герой з Волині
Наступна новина На фронті загинули четверо воїнів луцького окремого загону спецпризначення «Любарт»
Останні новини
Схожі новини