Цукровий завод на Волині несподівано зупинив роботу

Цукровий завод на Волині несподівано зупинив роботу
http://agro-business.com.ua

Приватне підприємство «Європацукор», що в Іваничах на Волині, несподівано швидко завершило цьогорічний сезон варіння цукру. Цукровий завод, що призупинив роботу в жовтні, не відновить виробництва до наступного року.

Про це повідомив директор заводу Микола Калініченко, повідомляє БУГ.

Офіційного коментаря про те, що змусило припинити діяльність підприємства, видання так і не отримало.

«Я вам скажу, що ми зупинилися, стоїмо. Все. Працювати не будемо до слідуючого року. Причини є різні», – повідомив Калініченко.

Процес виробництва цукру зупинився в жовтні. У Іваничівському районі це викликало значний резонанс: виникли побоювання, чи не йде справа до закриття підприємства.

Як пише «БУГ» із посиланням на власні джерела, цукровий завод пішов у простій через відсутність лімітів на постачання газу. Причиною цього стала заборгованість перед постачальником.

«Європацукор» не раз потрапляло у список підприємств Волинської області, які перевищили ліміти споживання газу. У 2018-му році подачу газу на завод припинили, коли тривав прийом буряка від аграріїв.

Як повідомляють джерела, завезений на ПП «Європацукор» буряк практично весь переробили, частину його з Іванич транспортували до Радехівського цукрового заводу.

На підприємстві законсервували виробництво і розпустили працівників.

За попередньою інформацією, керівництво заводу обдумує шляхи переходу на тверде паливо, аби здешевити виробництво.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський єпископ Нафанаїл – проти автокефалії Української церкви
Наступна новина Очолити WOG може колишній міністр, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини