Німецькі фахівці навчали у Луцьку полірувати автомобілі. Фоторепортаж

Німецькі фахівці навчали у Луцьку полірувати автомобілі. Фоторепортаж

Представники німецької компанії «Scholl Concepts» провели у Луцьку дводенні навчання з детейлінгу – догляду за автомобілями. Ця компанія на ринку більше 50 років. В Україну її фахівці приїхали вперше.

Семінар «SchollConcepts Academy» влаштувала всеукраїнська мережа детейлінг-студій «Carclean». «Carclean» – ексклюзивний партнер «Scholl Concepts» в Україні, використовує її продукцію у своїй діяльності.

Прийняла гостей волинська компанія WEST AUTO HUB, на території якої провели семінар.  

Завітали на захід гості з різних країн. Зокрема зі Словаччини, Сербії, Білорусі, Чехії, Польщі, Молдови та Німеччини.

Основні спікери –  топ-менеджери компанії-виробника «Scholl Concepts» та компанії автомобільного детейлінгу «Carclean Ukraine».

У перший день учасникам семінару розповіли про компанії, які організували захід. Крім того присутні дізнались, які є види полірування, як полірувати різні поверхні за різних умов та як правильно обрати пасти та круги для полірування.

Другого дня відбулась практична частина. Люди працювали у групах, куратором кожної з них був представник «Scholl Concepts».

Генеральний директор «Scholl Concepts» у Німеччині Matthias Betz завітав із менеджером з експорту Dominik Domitrovic та інженерами – Nebojsa Mijatov з Сербії та Miro Žuffa зі Словаччини.

Matthias Betz подякував за можливість бути в Україні та розповів, у чому полягає унікальність його компанії:

«Все, що ви купуєте у «Scholl Concepts», повністю виготовлене у компанії, в тому числі упаковка та етикетка. Всі пасти і круги ми виготовляємо самі. Якщо ви використовуєте пасту чи іншу продукцію і не знаєте, де вони були виготовлені, велика імовірність, що це продукція «Scholl Concepts», тільки під іншою ТМ. Ми постійно шукаємо нові продукти. В Україну привезли нову пасту, яку будемо випробовувати разом».

Аналогів цій пасті у світі немає. Це засіб для професійного детейлінгу автомобілів. Презентації цієї продукції не було в жодній іншій країні, Україна стала першою, де споживачі змогли випробувати її ефективність.

Лише згодом пасту внесуть у каталоги і почнуть продавати. Масштабне представлення відбудеться пізніше у Лас-Вегасі.

«Цей захід ми організували за 4 тижні. Це перший раз за 5 років співпраці з «Carclean» ми приїхали в Україну і зробили ці навчання реальними. Дуже раді, що прийшло стільки людей. На 2019 рік і наступні ми плануємо розширити співпрацю із такими країнами, як Україна, Білорусь, Росія, Латвія… Хочемо, аби «Scholl Concepts» був улюбленим брендом на цих територіях», – розповів менеджер Dominik Domitrovic.

Він зауважив, що продукція «Scholl Concepts» належить до класу преміум і вище та отримує позитивні відгуки від клієнтів. Німецька компанія створює засоби не тільки для детейлінгу автомобілів, а й для догляду за кораблями, яхтами та меблями.

Директор компанії «Carclean Ukraine» Анна Шухман пояснила, що раніше вже організовувала подібні заходи, але за участю представників німецького бренду – вперше.

«Ми вже багато років працюємо з цим виробником. Вирішили більш детально познайомити з ним всіх клієнтів. У «Scholl Concepts» виготовляють якісну продукцію і до того ж навчають, як з цією продукцією правильно працювати», - сказала Анна Шухман. – Для проведення семінару обрали територію компанії WEST AUTO HUB, оскільки тривалий час з ними співпрацюємо. Вони стали нашими друзями».

Так, оскільки однією з послуг WEST AUTO HUB є пригон автомобілів з-за кордону, у компанії дбають, щоб ці машини клієнти отримували в ідеальному стані.

«Ми погодились провести захід такого масштабу на своїй території, оскільки наша компанія завжди виступає за інновації, а «Scholl Concepts» представляє інноваційний продукт для полірування. Оскільки вони бачать перспективу в Україні, цей семінар став першим кроком для зміцнення співпраці з українськими компаніями. Ми також плануємо співпрацювати із цим брендом. Зокрема відкриємо на території нашого комплексу детейлінг-студію, в якій буде представлена їхня продукція», - повідомила директорка WEST AUTO HUB Юлія Риковська.

Учасники семінару отримали за два дні навчань сертифікат європейського зразка від «Scholl Concepts».

Крім того, кожен отримав набір полірувальних паст і кругів від компанії, брендові футболки, блокноти тощо.

Подарунками потішила і компанія «Carclean».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ненудна робота. Ми подивились, чим займаються митні брокери
Наступна новина У луцькій броварні зварили «найдушевніший» напій
Останні новини
Схожі новини