У луцькій броварні зварили «найдушевніший» напій

У луцькій броварні зварили «найдушевніший» напій

Улюблений напій багатьох лучан та гостей міста – «Душа Карабасу» повернувся. Скуштувати улюблене пиво можна у трьох закладах мережі.

В броварні «Карабас Барабас» варять ремісниче, крафтове пиво. Загалом пивна карта налічує шість видів пінного – п’ять з яких традиційні, а одне змінюють майже щомісяця. Так, пивовар Олександр Томашевський використовує не лише традиційні рецепти, а й експериментує, додаючи нові інгредієнти та навіть екзотичні фрукти.

Довгий час любителі напою мали нагоду смакувати чорним пивом, яке називається «Душа Карабасу», однак згодом почали варити інші види. І ось, на прохання гостей «найдушевніше» пиво повернулося.

«Душа Карабасу» - чотирьохсолодове чорне спеціальне пиво. Базовий світлий в поєднанні з карамельним та найтемнішим солодом, підсилює аромат пива з «характером», надаючи йому кавово-шоколадного смаку з легкими нотками «смаженого» хліба. 

Рецепт пива удосконалили, аби воно смакувало краще. Скуштувати ж улюблений напій можна у закладах «Карабас Барабас» на Волі, 48, Винниченка,4 та Молоді, 14а.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Німецькі фахівці навчали у Луцьку полірувати автомобілі. Фоторепортаж
Наступна новина Як ковельчани гуляли на День міста
Останні новини
Схожі новини