«Нова пошта» пересилала алкоголь і наркотики, - Луценко

«Нова пошта» пересилала алкоголь і наркотики, - Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко провів зустріч зі співзасновником «Нової пошти» В’ячеславом Климовим щодо нещодавних обшуків в приміщеннях компанії.

Про це генпрокурор повідомив у Facebook.

«Сьоголні відбулася зустріч із співзасновником компанії «Нова пошта» В’ячеславом Климовим.

Представник оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на підприємствах «Нової пошти» в кількох містах країни були коректними. Вони не супроводжувалися озброєними спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і тим більше – не мали намірів рейдерського захоплення, про що кричать ФБ маніпулятори.

Ми ознайомили В’ячеслава Климова з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень «Нової пошти». Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин.

Також до слідства надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків в ході грошових переказів.

Ми не тільки знайшли спільну мову, але й розробили спільний план дій. 
Ця зустріч показала ефективність відкритого діалогу. І правоохоронці, і бізнес з поважним реноме зацікавлені в усуненні правопорушень», - повідомив генпрокурор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Горить найбільший ринок України. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку п'яна жінка шарпала і матюкала свою дитину посеред вулиці
Останні новини
Схожі новини