Нове випробування: потрібна допомога волинянину на візку, який обпікся окропом

Нове випробування: потрібна допомога волинянину на візку, який обпікся окропом
Василь Мельничук

Жителю міста Ковеля Василю Мельничуку потрібна фінансова допомога для лікування термічних побутових опіків окропом І-ІІ ступеня.

Зараз чоловік перебуває в опіковому відділенні Луцької міської клінічної лікарні. 20 липня йому зробили операцію з пересадки шкіри.

Щодня Василю роблять перев’язки та колють знеболювальні ліки. Попереду у нього тривале лікування.

Василь Мельничук багато років пересувається на інвалідному візку, адже його тіло паралізоване. Колись він був професійним танцюристом ансамблю «Лісова пісня» та керівником танцювальних колективів медичного училища і ПТУ № 7 міста Ковеля. Багато гастролював з концертами різними країнами Радянського Союзу.

Одного разу після генеральної репетиції пішов з колегами купатись на річку. Знав глибину річки, вмів плавати і ниряти, але під час стрибка дуже закинув ноги назад, в результаті чого вдарився головою у пісок та отримав перелом шийних хребців. З того часу життя Василя кардинально змінилось, адже йому довелось довго лікуватись та заново вчитись керувати своїм тілом.

Попри інвалідність чоловік є активним мешканцем Ковеля. Він входить у комісію міської ради, яка займається зменшенням бар’єрів для людей, які рухаються на візках, добивається встановлення правильних пандусів у місті, зниження високих бордюрів на пішохідних переходах тощо. Крім того, є членом громадської організації «Реабілітаційний центр».

«Він така людина, що як би йому погано не було, каже, що все нормально, – розповіла очільник ГО «Реабілітаційний центр» Наталія Славікова. – Для мене він приклад оптимізму, віра в Бога допомагає йому подолати труднощі».

Жінка додала, що Василь надихає інших бути сильними у будь-яких обставинах.

Допомогти Василю Мельничуку можна перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 5168 7422 1799 2514.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Почали встановлювати сцени «Бандерштату». ФОТО
Наступна новина Відома українська співачка показала маленьку донечку: зворушливе фото
Останні новини
Схожі новини