Нові дитячі майданчики, відремонтовані дороги і ліхтарі: досягнення громади на Волині за рік

Нові дитячі майданчики, відремонтовані дороги і ліхтарі: досягнення громади на Волині за рік
Фото ілюстративне

На Волині в Голобській ОТГ Ковельського району минулоріч  реалізували 9 інвестпроектів, серед яких є ремонт вулиць, вуличного освітлення, облаштування нових дитячих майданчиків та закупівля мотокос.

На формування своєї інфраструктури громада отримала майже 3 млн грн субвенції з державного бюджету, – повідомляють у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Більшу частину коштів спрямували на ремонт вулиць, а саме: вулиць Мартинюка та Грушевського в Голобах, вулиці Зоряна в селі Старий Мосир та вулиці Перемога в селі Поповичі. Загалом на проведення ремонтних робіт витратили більше 2,7 млн грн.

Понад 118 тис. грн спрямували на ремонт вуличного освітлення. Його здійснили на вулицях Інтернаціональна, Садова та Центральна в селі Старий Мосир, а також на вулиці Зелена в селі Діброва.

Окрім того, в селах Вівчицьк та Радошин облаштували нові дитячі майданчики.Решту ж коштів інфраструктурної субвенції витратили на придбання  мотокос для комунального підприємства КП «Наше селище».

Зазначимо, Голобська об’єднана територіальна громада утворилася в середині 2015 року шляхом об'єднання Голобської селищної ради та Майданської, Новомосирської, Поповичівської сільських рад Ковельського району. Також  приєдналася Радошинська сільська рада. На території громади проживає майже 9 тис. населення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки шкіл на Волині відправили на карантин
Наступна новина Набережна могла б стати справжнім центром Луцька, – дизайнер
Останні новини
Схожі новини