Нові урбаністичні простори планують облаштувати у Володимирі та Нововолинську

Нові урбаністичні простори планують облаштувати у Володимирі та Нововолинську

Облаштування сучасних просторів на місці занедбаних територій має стати одним із важливих проектів для міської влади та активістів у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

Про це йшлося під час зустрічі у Нововолинську народного депутата Ігоря Гузя із активними громадськими діячами двох міст.

«У багатьох містах можна побачити, як за рахунок цікавих урбаністичних ідей облаштовують сквери, парки, вулиці. І тоді вони стають значно цікавішими і для жителів, і для туристів.

Готовий шукати можливості для фінансування таких проектів. Але ми повинні разом знайти цікаві ідеї, які можна втілити і які позитивно сприймуть люди», - розповів Ігор Гузь.

Разом із помічниками депутата активісти вивчать такі ділянки в обох містах, щоб дізнатися, де таку «урбаністику» юридично та технічно можливо втілити. Йдеться, наприклад про можливість оновлення так званого «козлячого» парку в Нововолинську, реконструкцію зупинок у Володимирі-Волинську чи облаштування тематичних скверів у містах та ін.

Прес-служба нардепа


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині горів житловий будинок
Наступна новина В Україні злітають ціни на банани: експерти назвали причину
Останні новини
Схожі новини