Новий імідж для захисників: до військового госпіталю у Луцьку завітали перукарі. ФОТО

Новий імідж для захисників: до військового госпіталю у Луцьку завітали перукарі. ФОТО
У гості до військових завітали майбутні перукарі

Працівники відділу організації профнавчання Волинського обласного центру зайнятості відвідали військовослужбовців та учасників АТО, які перебувають на реабілітації у Волинському госпіталі ветеранів війни.

Це відбулось сьогодні, 14 лютого, пише прес-служба Волинського обласного центру зайнятості.

Привітати зі святом закоханих та подарувати свою увагу військовослужбовцям запросили слухачів групи «перукар-модельєр», які за направленням служби зайнятості навчаються в Луцькому центрі професійно-технічної освіти.

Майбутні фахівці перукарської справи під наглядом майстра виробничого навчання Богдани Терпіль змінювали імідж військовим.

«Говорили й про плани на завтрашній день, бажання займатися улюбленою справою, послуги, які надає служба зайнятості для підтримки своїх клієнтів. Військовослужбовці дізналися, як здобути нову професію за рахунок коштів служби зайнятості», – пише прес-служба.

Начальниця відділу організації профнавчання Раїса Мельник поспілкувалася з головним лікарем госпіталю Тетяною Масіковою, яка подякувала партнерам за моральну підтримку пацієнтів.

«Під час зустрічі переповнював хороший настрій, а щирі усмішки військовослужбовців робили атмосферу в госпіталі затишнішою та теплішою», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки пар одружились у Луцьку в День святого Валентина
Наступна новина Партія «Наш край» на Волині має нового очільника. ФОТО
Останні новини
Схожі новини