Новий прем'єр хоче перевірити медичну і освітню реформи попередників

Новий прем'єр хоче перевірити медичну і освітню реформи попередників
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук

Новий прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що і медична реформа, і запровадження «Нової української школи» – це «правильна історія», але їх потрібно перевірити.

Так він відповів журналістам на питання про те, які реформи попереднього уряду вважає вдалими, – пише «Українська правда».

«Медична реформа - це однозначно правильна історія. Реформа освіти, нова українська школа – однозначно правильна історія. Є питання менеджменту звичайно. Ідея правильна, але як вони були втілені, ми зараз подивимось всередині міністерств», – сказав посадовець.

«По-чесному. Коли ти розумієш замисел, гроші ходять за дитиною, гроші ходять за пацієнтом – це дуже правильні речі. Правильні механізми фінансування. Коли людина має свого конкретного лікаря, коли держава платить за ці послуги. Це дуже правильні речі. Це ефективність, шлях до ефективності. Це також стимулює конкуренцію. Але наскільки якісно відбувалась імплементація, як менеджерувалась (керувалась, - УП) ця історія, ми подивимось.

Зараз давати оцінок не хочу. У цих сферах є нові міністри і я думаю, що базуючись зокрема на їхні оцінки наші плани щодо цих двох реформ ви отримаєте дуже швидко. Думаю, приблизно за місяць», – розповів Олексій Гончарук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З неділі у «Карабасі Барабасі» можна скуштувати пиво з дині
Наступна новина СНУ – зі святковою ходою, ЛНТУ – з Мірзояном. Як волинські виші відкриватимуть навчальний рік
Останні новини
Схожі новини