Зеленський дав правоохоронцям два тижні, щоб встановити, хто прослуховував Гончарука

Зеленський дав правоохоронцям два тижні, щоб встановити, хто прослуховував Гончарука

Офіс президента повідомив, що гарант вимагає від правоохоронних органів за два тижні встановити причетних до запису розмов.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на публікацію у Мережі аудіозаписів, які нібито були зроблені на нараді у прем’єр-міністра Олексія Гончарука, пише ТСН. Зеленський вимагає впродовж двох тижнів зробити все необхідне, аби надалі були неможливі подібні інциденти і технічно забезпечити захист інформації.

«Вимагаю, щоб за два тижні, якомога швидше ми з вами отримали інформацію – хто вів записи... Знайти, хто це зробив, і з цим розібратися», – наголосив Володимир Зеленський.

Також він відзначив, що у кримінальному проваджені мають бути встановлені особи, присутні на переговорах, і з’ясовані обставини, за яких вони відбувалися.

«У засобах масової інформації було багато фейків щодо присутності тих чи інших посадових осіб. Фотографія, яка є у ЗМІ, – з’ясувати, чи справді всі ці люди були учасниками, чи ні», – додав Зеленський.

Гончарук сказав йому, що переговорів мав декілька, і та нарада, з якої був опублікований запис, тривала 5 годин.

Нагадаємо,  у мережу виклали записи прослушки із трьох частин, де нібито прем'єр Олексій Гончарук визнає, що некомпетентний в економіці. Згодом, у своєму відеозверненні Олексій Гончарук повідомив про відставку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Погрожував, лаявся, а тоді стрибнув із дзвіниці. Священник з Жидичина знову потрапив у скандал
Наступна новина У Верховній Раді – нове міжфракційне об'єднання «ВЕЛИКА ВОЛИНЬ»
Останні новини
Схожі новини