Новинки від Apple: розумні годинник і смартфон iPhone 11 Pro

Новинки від Apple: розумні годинник і смартфон iPhone 11 Pro

На техніку від корпорації Apple вже давно рівняються інші компанії, що виробляють гаджети. Адже ці вироби славляться своєю якісною збіркою, різноманітністю функцій і оригінальним дизайном. Зовсім недавно фірма випустила нові апарати для користувачів. Серед них є розумні годинники і смартфони нової моделі.

Apple Watch Series 5

Розумні годинники 2019 року одержали масу нових функцій. Крім того, було випущено оновлене програмне забезпечення для подібних пристроїв. Його можна встановити навіть на вироби, створені раніше. Кольорові рішення теж змінилися. Тепер можна купити моделі в рожевих, синіх, жовтих, білих, сріблястих відтінках. Популярними є apple watch series 5 gold. Це виріб створено в золотистому кольорі.

До нових функцій годинника можна віднести наступні характеристики:

  • більш зручний додаток для відстеження здоров'я;
  • додавання програми для прослуховування аудіокниг;
  • додаток для інформації про менструальний цикл;
  • додаткова турбота про слух;
  • скачування програм з App Store.

Такі годинники не тільки дозволяють стежити за пульсом, тиском, фізичною активністю і іншими життєвими показниками. Також гаджет здатний визначати, якщо людина впала. У цьому випадку він через деякий час сповістить головні контакти про отримання каліцтва або набере номер служби порятунку. Якщо з людиною все в порядку, то цю функцію можна скасувати натисканням клавіші на сенсорному екрані.

iPhone 11 Pro

Порадувала корпорація і випуском довгоочікуваного смартфона. Оновлена ​​модель придбала масу цікавих і корисних функцій. Наприклад, істотно покращилася фото- і відеозйомка. Тепер можна створювати якісні зображення і ролики навіть у темряві. Це можна здійснити за допомогою нічного режиму.

До нововведень варто віднести і нові кольори гаджетів. Смартфони випускаються в жовтій, фіолетовій, червоній, чорній, білій гамі. Також серед них є iphone 11 pro max 64gb gold. Це виріб створено в красивому золотом відтінку.

Серед корисних функцій варто відзначити наступні:

  • поліпшення захисту від бруду, пилу, води і бризок;
  • підвищення удароміцності;
  • установка більш потужного акумулятора;
  • оновлений процесор;
  • підтримка HDR.

Новий смартфон зручно лежить в руці. Його корпус створений з металу і скла. Рамки є алюмінієвими. Передня і задня панель зроблені з високоміцного загартованого скла.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський дзюдоїст виборов бронзову медаль на турнірі у Варшаві
Наступна новина У центрі Луцька поставили величезні «трав’яні» лавки. Що це і скільки коштує
Останні новини
Схожі новини