Новорічні сюрпризи та цікаві історії - у Центрі обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз»

Новорічні сюрпризи та цікаві історії - у Центрі обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз»

Передноворічний День клієнта з подарунками та гостинцями для споживачів «Волиньгазу» триває до 22 грудня включно. Десятеро менеджерів щодня консультують лучан та мешканців Луцького району з усіх «газових» питань і вручають їм подарунки в Центрі обслуговування клієнтів, що на просп. Молоді, 14 А. 

Щодня Центр обслуговування клієнтів відвідує близько півтисячі споживачів природного газу. Сучасний ЦОК у м.Луцьку діє вже рік і чимало клієнтів встигли звикнути до своїх улюблених менеджерів. Напередодні новорічно-різдвяних свят компанія вже вдруге організовує День клієнта.

«Наша компанія клієнтоорієнтована, тому менеджери багато часу щодня комунікують із людьми. Ми розвиваємося і бачимо, що клієнти вже поступово звикають до сучасного формату обслуговування в газовій сфері, активно користуюються онлайн-сервісами і навіть звикли до спілкування з нашими менеджерами», - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Менеджер Ольга Скиба каже, що багато клієнтів оцінюють рівень обслуговування і коли виникає потреба, то хочуть повторно потрапити на консультацію лише до свого улюбленого фахівця. Навіть смішні історії бувають...

«У нашому Центрі обслуговування клієнтів є два корпоративні телефони. Робочі номери даємо клієнтам у разі потреби, щоб вони могли звернутись за консультацією. Одного разу телефонує клієнт і просить покликати Олю. В нього одразу уточнили: «Яку саме Ольгу Ви хочете почути?» А голос по той бік дроту з подивом у голосі уточнив: «Мені білявку!». Йому відповіли: «У Центрі працюють усі Олі - білявки!» Чоловік зніяковів і вже з надією в голосі уточнив  одразу: «Мені Олю-білявку з волоссям середньої довжини!» Його подиву не було меж, коли почув знову уточнюючу відповідь: «Усі Олі-білявки мають волосся середньої довжини. Просимо Вас згадати номер столика обслуговування для клієнтів, за яким Вас обслуговувала менеджер Ольга!» – згадує менеджер Ольга Скиба.

«І саме в такий спосіб- клієнту- молодому хлопцеві  вдалося знайти Ольгу, в якої хотів уточнити необхідну йому  інформацію. Він шукав нашу Ольгу Руденко. А робив зміни до проекту газопостачання. Коли завітав до нас у Центр обслуговування знову, то жартував, мовляв, нас, спеціально шукали фахівці з персоналу не лише молодих, гарних і розумних, а й ще з іменем Ольга. Ось таку смішну історію ми часто згадуємо. Зараз, правда, довжина волосся в дівчат різна! “

До менеджерів деякі клієнти часто приходять, як до сімейних лікарів, до одного й того ж фахівця. Сидять  і навіть чекають у черзі, бо звикли до людини, особливо пенсіонери. Хоча є чимало прогресивних пенсіонерів.

«Ми консультували прогресивну бабусю, якій 83 роки. Вона активно користується гаджетами. Просила, щоб показали і навчили її як за допомогою онлайн-сервісів передавати показання лічильника газу. Вона мислить по-сучасному. На планшеті має купу різних додатків. Ми їй показали, завели шаблон і розповіли як вносити цифри наступного місяця. Більше поважна клієнтка до нас не приходила. Статистика свідчить, що клієнти активно починають освоювати онлайн-сервіси самі», – розповідає менеджер Ольга Тимощук,

Молоді люди перевагу надають користуванню онлайн -сервісами: Особистим кабінетом на сайті 104.ua, мобільним додатком Mobile104, передають показання лічильника газу за допомогою СМС-повідомлення на номер 7104. Клієнти старшого віку - приходять до Центру.

Традиційно час пік у Центрі обслуговування клієнтів - початок місця, з 1 по 5 число включно, бо всі активно передають показання лічильника газу. Менше споживачів приходить в середині місяця.

«До нас приходять клієнти навіть зі своїми домашніми улюбленцями. Собачка одного клієнта з подивом реагував на мої запитання і мов людина все так уважно обдумував, дивився то на мене, то на господаря. Коли втомився, то встиг трішки подрімати поки я обслуговувала його власника.  Хлопець хотів встановити лічильник на два газові прилади», - розповіла менеджер Ольга Мельничук.

Довідка. Щодня Центр обслуговування клієнтів у м.Луцьк відвідує максимум 500 споживачів. Щодня з 8:00 до 17:00 год. десятеро комунікабельних менеджерів надають консультації клієнтам. ЦОК обслуговує мешканців обласного центру та прилеглого Луцького району. ПАТ «Волиньгаз» – компанія, яка 55 років займається  транспортуванням природного газу через розподільчі газопроводи на території Волинської області. Забезпечує газом понад 240 тисяч осель волинян.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щоб жива ялинка стояла довше: поради від луцької продавчині
Наступна новина 85% луцьких тролейбусів пора списати
Останні новини
Схожі новини