Нововолинець після відпочинку в санаторії захворів на коронавірус

Нововолинець після відпочинку в санаторії захворів на коронавірус
Фото ілюстративне

У Нововолинську в 72-річного чоловіка лабораторно підтвердили випадок COVID-19. Стан хворого – важкий.

Про це йшлося 9 квітня у Нововолинській міськраді під час засідання, на якому обговорювали ситуацію із коронавірусом в місті, повідомляє БУГ.

«Вчора (8 квітня, – ред.) у нас є офіційно підтверджений випадок. Хворий був у терапевтичному відділенні, згодом переведений в реанімаційне. Перебування його в терапевтичному відділенні зумовило багато контактів: це і медики, і бригади швидкої. По епідрозслідуванню визначили, що був у Рівненській області в санаторії «Червона калина» на лікуванні. Будуть розбиратися, яким чином працював цей санаторій», – повідомив заступник міського голови Андрій Сторонський.

За його словами, коло осіб, які контактували з хворим, встановили. 

Головний лікар НЦМЛ Віктор Мороз сказав, що про те, яким чином перший нововолинець інфікувався, говорити важко.

«Звернутися хочу з проханням до населення. З проявами хвороби звертатися до лікаря. Люди повинні говорити правильні факти і правдиву інформацію. Не відомо, який перший контакт у захворілого. Зараз уже прослідкувати важко. Державою було введено своєчасно карантинні заходи. Але поки грім не вдарить, чоловік не перехреститься», – сказав Мороз.

Нагадаємо, також перший випадок захворювання на коронавірус зафіксували у Ковелі. Загалом на Волині станом на ранок 9 квітня зареєстрували 38 хворих осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зафіксували перший випадок COVID-19 у Ковелі. Захворів медпрацівник
Наступна новина У луцькій школі № 25 відремонтували фасад. Як змінилася будівля
Останні новини
Схожі новини