Зафіксували перший випадок COVID-19 у Ковелі. Захворів медпрацівник

Зафіксували перший випадок COVID-19 у Ковелі. Захворів медпрацівник

У Ковелі зафіксували перший випадок зараження коронавірусом. Захворів медичний працівник.

Про це під час виконкому Ковельської міської ради повідомила завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр. Коронавірус у медпрацівника лабораторно підтвердили методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР), пише ВолиньPost.

Зауважимо, що за останню добу на Волині - два нових випадки коронавірусу, це перші виявлені випадки у Ковелі та Нововолинську. Загалом на Волині відомо про 38 підтверджених випадків хвороби.

Загалом на Волині COVID-19 виявили у 21 медичного працівника (55% від усіх зареєстрованих випадків): у 9 лікарів, 5 медичних сестер, 4 молодшого медичного персоналу, 1 фельдшера та 2 водіїв швидкої медичної допомоги. В тому числі 2 летальні випадки зареєстрували серед медичних працівників віком старше 60 років (м. Луцьк та смт. Стара Вижівка), померлі мали хронічні супутні захворювання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ліків від коронавірусу немає. Що відомо про лікування та вакцину від COVID-19?
Наступна новина Нововолинець після відпочинку в санаторії захворів на коронавірус
Останні новини
Схожі новини