Обережно! Новорічні отруєння! ВІДЕО

Обережно! Новорічні отруєння! ВІДЕО

Новорічно-різдвяні свята в Україні неможливі без щедрих частувань, тож ризик отруєнь та загострення захворювань органів травлення зростає. Головна причина звернень до лікарів − це переїдання, споживання продуктів, які не можна поєднувати між собою, та вживання фруктів та овочів, які раніше у їжу майже не вживали, у великих кількостях.

Інфекціоніст Центру первинної медико-санітарної допомоги Лариса Рубас радить: «Після новорічних свят, особливо після Різдва завжди, кожний рік, як правило, до нас звертаються люди з харчовими отруєннями. У випадку будь-якого отруєння випити 2-3 літра води і постаратись вирвати цей продукт. Після цього можна випити біле або чорне вугілля в кількості 10 таблеток».

Таких же заходів необхідно вживати щодо людей з алкогольним отруєнням, адже часто вони неспроможні самі подбати про себе. За перших ознаках отруєння медики рекомендують викликати швидку допомогу. Бо лише лікарі можуть правильно встановити причину отруєння і призначити дієве лікування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майстер-клас від ректора Коцана: як через 16 років відсудити у колишньої дружини половину її майна
Наступна новина У Луцьку спіймали шахрайку, яка видурювала у людей гроші
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні