Обласне управління Держпраці ігнорує звернення Луцької районної ради

Обласне управління Держпраці ігнорує звернення Луцької районної ради
Начальник управління Держпраці у Волинській області Андрій Міцевський

Луцька районна рада звернулась до управління Держпраці у Волинській області з проханням здійснити перевірку Волинського обласного учбового центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів агропромислового комплексу, що у Рокинях.

Як розповів голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, до нього неодноразово усно зверталися щодо порушення законодавства про працю та порушення норм законодавства про охорону праці у згаданому учбовому закладі, – йдеться на сторінці райради.

Офіційний лист до обласного управління Держпраці, яке очолює Андрій Міцевський, районна рада надіслала ще 19 травня, однак до цього часу перевірки центру не проведено і жодної відповіді до ради не надходило. Тому Луцька районна рада звернеться до Міністерства інфраструктури України та Державної служби України з питань праці щодо перебування Андрій Міцевського на займаній посаді та перевірки його діяльності.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Збірна України на останніх хвилинах вирвала перемогу у Швеції. Як реагують волиняни
Наступна новина У Луцьку з вікна 9-го поверху випав чоловік. Він вижив, бо приземлився на дерева
Останні новини
Схожі новини