Облізла ялинка Риму може стати експонатом музею сучасного мистецтва. ВІДЕО

Облізла ялинка Риму може стати експонатом музею сучасного мистецтва. ВІДЕО

Головна ялинка Риму може стати експонатом музею сучасного мистецтва. Влада міста вже думає, що робити з різдвяним деревом, яке викликало хвилю насмішок та невдоволення римлян.

Норвезька ялина, яка коштувала бюджету італійської столиці 48 тисяч євро, не витримала транспортування. Ще до прибуття на площу вона обсипалася і стала схожою на каркас.

Чимало римлян вважають відповідальною за невдачу особисто мера Вірджинію Раджі та закликають розслідувати, чому 50 тисяч євро з міського бюджету були витрачені на очевидно хворе дерево.

Оскільки ситуацію вже не виправити − дерево рясно прикрасили та підсвітили вогнями. Містяни дали дереву прізвисько − Спелакіо, тобто облізла.

Втім, є й ті, хто полюбив незвичну ялинку. Обсипаному новорічному атрибуту навіть створили власну сторінку у твіттері. У разі, якщо ялинка таки переїде до музею МАХХІ, то подивитися на неї можна буде й після нового року у місті Караваджо.

Якщо ж експонат з різдвяного дерева не вийде − у влади є план Б, зробити зі святкового атрибуту дерев’яний будиночок для матерів, які годують груддю, чи тисячі олівців для міських шкіл.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 10 років жінка купує торти незнайомим дітям у пам’ять про померлу доньку
Наступна новина Папа Франциск охрестив у Сікстинській капелі 34 малюка. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини