Обмеження на в'їзд до Польщі триватимуть до 17 січня, – Держприкордонслужба

Обмеження на в'їзд до Польщі триватимуть до 17 січня, – Держприкордонслужба
Фото ілюстративне

У Державній прикордонній службі повідомили, що введені Польщею нові обмеження на перебування у країні та в’їзд до неї будуть діяти до 17 січня 2021 року.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Крім цього, встановлено 10-денний карантин для осіб, які в’їжджають до Польщі організованим транспортом, заборонено вільне переміщення осіб у новорічну ніч: з 19:00 31 грудня 2020 року до 6:00 1 січня 2021 року.

Призупинено роботу торгових центрів, обслуговування в готелях, функціонування інфраструктури гірськолижних трас. Обмежено доступ до спортивної інфраструктури», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з понеділка, 28 грудня, Польща ввела обмеження на в’їзд громадян України.

Серед основних прав для в’їзду є такі норми щодо громадян: які є подружжям або дітьми громадян Польщі, мають «Карту поляка», право на постійне або тимчасове проживання, право на роботу, здобувають освіту у Польщі, є науковцями, членами родин громадянина ЄС, є водіями транспортних засобів сфери міжнародних перевезень, є моряками, рибалками, працівниками морських видобувних чи бурових платформ, є працівниками дипломатичних та консульських установ, пасажирами повітряних суден (за певних умов), в’їжджають до Польщі з метою участі у спортивних заходах і на підставі «гуманітарної» чи «бізнес»-візи, є іноземними підприємцями тощо.

Крім того, визначено умови, за яких громадяни звільняються від обов’язку перебування на карантині після в’їзду на територію Польщі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди, які перехворіли на коронавірус, повинні носити маски, – ВООЗ
Наступна новина У ВООЗ заявили, що Україна закуповує неефективні ліки від коронавірусу. Що про це каже Степанов
Останні новини
Схожі новини