Обсервація у Нових Санжарах закінчилася. Людей розвезуть по домівках

Обсервація у Нових Санжарах закінчилася. Людей розвезуть по домівках
Санаторій МВС у Нових Санжарах

У четвер, 5 березня, закінчується обсервація евакуйованих із Китаю людей. Українців розвезуть автобусами по рідних містах, а іноземців відправлять до Києва.

Журналіст телеканалу «Україна» Олександр Махов розповів, що евакуйовані українці та іноземці повинні покинути обсервацію 5 березня о 12:00, пише 24 канал.

Усі тести показали негативний результат на коронавірус, тому залишати людей на довший час немає сенсу. Усім, хто був на обсервації, видадуть довідки про відсутність коронавірусу Covid-19 та про перебування в обсервації.

Журналіст додав, що на «виписку» хочуть приїхати родичі, друзі та знайомі мешканців обсервації. Не виключено, що буде зустріч з президентом Володимиром Зеленським

Між тими, хто перебуває на обсервації, є лучанка Ольга Батура.

Нагадаємо, людей, які прибули із Китаю, розмістили у санаторії в Нових Санжарах 20 лютого. Місцеві жителі 19-20 лютого влаштували масові протести та сутички з поліцією.

Аби заспокоїти населення, в обсервації оселилась вже колишня міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли і де не буде гарячої води у Луцьку влітку. Графік
Наступна новина До волинської «Лісової пісні» хочуть приєднати інший санаторій
Останні новини
Схожі новини