Обсяги посилкового бізнесу «Укрпошти» зросли до 21 млн відправлень

Обсяги посилкового бізнесу «Укрпошти» зросли до 21 млн відправлень

«Укрпошта» протягом 2017 року відправила 21,1 млн посилок.  Загалом доходи від цього бізнесу зросли на 37 %.

«Минулого року ми рекордно збільшили доходи від напрямку посилок, пошта поступово стає саме поштою. Цього досягли завдяки розвитку продуктового портфелю – послуг «Укрпошта експрес» та «Укрпошта стандарт». Для порівняння, у 2016 році за весь час було доставлено лише 46 тисяч експрес-відправлень,  а нині стільки ж експрес-доставок Укрпоштою клієнти відправляють протягом кількох днів, і цифра постійно зростає. З’явився новий для українського ринку формат відправлення Укрпошта Smartbox, єдиний тариф не залежно від ваги та відстані», – повідомив перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Перцовський.

Для збільшення обсягів відправлень та доходів, Укрпошта минулого року інвестувала в розвиток логістичної інфраструктури, оновлювала обладнання на сортувальних центрах, закупила 279 нових авто та запустила оновлену кур’єрську доставку.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судитимуть винуватця смертельної аварії
Наступна новина Молода тернополянка, у пориві ревнощів, жорстоко забила суперницю: подробиці. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини