Обвинуваченого, який втік із зали суду у Луцьку, знайшли

Обвинуваченого, який втік із зали суду у Луцьку, знайшли

Поліцейські розшукали і затримали небезпечного зловмисника, який майже місяць тому втік із зали суду.

Про це повідомляє сектор комунікації Волинської області.

Нагадаємо, 13 вересня із будівлі Луцького міськрайонного суду на вулиці Конякіна втік підсудний. У суді розглядали справу про обрання запобіжного заходу. Як тільки суддя оголосив ухвалу, чоловік утік.

Близько трьох тижнів тривали пошуки Сергія Плотнікова, який підозрюється у вчиненні низки кримінальних правопорушень, зокрема - у викраденні людини, розбійному нападі, зґвалтуванні, незаконному поводженні зі зброєю, крадіжці та інших.

Сьогодні, 11 жовтня, провівши комплекс пошукових та оперативно-розшукових заходів, співробітники управління карного розшуку ГУНП, Камінь-Каширського РВП з залученням працівників кінологічного центру затримали зловмисника на околиці Любешова, поблизу лісового масиву. Відомо, що протягом цього часу він переховувався в різних місцях. Нині з ним проводять необхідні слідчі дії, опісля – доставлять в ІТТ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь зберігає лідерство у реалізації програми Президента “Зелена країна”
Наступна новина У Луцьку на Молоді та Соборності обладнають 50 камер спостереження
Останні новини
Схожі новини