Один внесок – одна зйомка: у Луцьку фотограф оригінально збирає гроші на омріяну техніку

Один внесок – одна зйомка: у Луцьку фотограф оригінально збирає гроші на омріяну техніку

Луцький фотограф Віктор Голіков просить долучитися всіх охочих до купівлі потрібного йому фотоапарата.

Про схему залучення коштів хлопець розповів у себе на сторінці у Facebook.

«Доброго дня всім! Я не витримав і вирішив звернутись до Вас. Всі хто знає мене, знає так само про мою пристрасть до чорно-білої фотографії і моє бажання працювати в творчому руслі. Я довго обманював себе і Вас фотографуючи на цифровий фотоапарат кольорові фото, які я потім робив чорно-білими. Але втомився, бо знаю, що є Leica Monochrome (так він фотографує лише в чб). І вчора потестивши його в фірмовому магазині, зрозумів, що далі так не можу. Я потребую його!» – йдеться в його дописі.

«Але через його вартість, назбирати на нього зможу (якщо доживу) в років 70. А я горю вже!!! Горю бо знаю, що можу робити багато знімків кращими, ніж зараз. Горю, бо маю бажання робити виставки, видавати книжки і брати участь в різних фотоконкурсах. І знаю, що з цією камерою мені не буде соромно признатись, що це я зробив», – продовжує Голіков.

Тому фотограф вирішив звернутися до всіх, хто його знає, або ж просто хоче долучитися до добої справи.

«Так, я вирішив фандрейзити поміж людей, які знають мене і знаю, що можуть підтримати) Ідея в наступному: я прошу підтримати мене фінансово. Натомість пропоную свої послуги фотографа, як би банально не було)», – пише фотограф.

«Схема дуже проста: Ви мені 500грн – я Вам портретну зйомку на пів години (один внесок – одна людина. Це не багато, це не мало, але так я собі нарахував) Звісно, якщо в когось є можливість і бажання більш суттєво мені допомогти – буду безмежно вдячний! Фандрейзити планую місяць, потім звітуюсь і розповідаю про наступні кроки)», – розповідає він.

За подробицями Віктор Голіков просить звертатися в приватні повідомлення.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку Віктор Голіков презентував серію знімків, яка називалася «Nudes by Viktor Golikov». 13 липня у «Bar11» лучани ознайомилися із близько 30 роботами фотомитця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У День Незалежності вхід на ZaxidFest – безплатний
Наступна новина У луцьку дитячу поліклініку закупили нове комп’ютерне обладнання
Останні новини
Схожі новини