Один ювілей на трьох: волинянка відзначила сторіччя у день народження своїх доньок. ФОТО

Один ювілей на трьох: волинянка відзначила сторіччя у день народження своїх доньок. ФОТО

Жителька міста Володимира Олена Ковальчук відзначила сторіччя у день народження своїх доньок.

Вчора, 5 травня до володимирчанки завітала керуючий справами міськвиконкому Ірина Лошенюк разом із заступником начальника управління соціальної політики Аллою Кузьмич та директором територіального центру соціального обслуговування Інною Мацьохою, аби привітати її зі столітнім ювілеєм.

Олена Ковальчук каже, що сама не йме віри тому, що їй судилось дожити до такої поважної дати, проте вважає, що все у руках Божих, який, мабуть, неспроста дарував їй таке довге життя. За своє століття, яке провела від самого народження у рідному місті Володимирі, жінці довелось пережите чимало: і кілька окупацій владою різних країн, і воєнне лихоліття, яке перервало її навчання у педагогічному коледжі та інші історичні перипетії. 

Разом зі своїм чоловіком, з яким проживала у шлюбі 50 років і якого не стало 28 років тому, Олена Олексіївна виховала чотирьох дітей. Має восьмеро внуків та дванадцять правнуків. Попри те, що зозуля накувала їй уже сто років, довгожителька зберегла світлий розум та гарну пам’ять завдяки десяткам віршів, які досі відмінно декламує напам’ять. Серед улюблених – твори волинської поетеси Лесі Українки.

Пані Олена продекламувала кілька віршів з ідеальною дикцією і своїм гостям. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горіла квартира. ФОТО
Наступна новина За тиждень імунізації на Волині вакцинувались понад 4 тисячі людей
Останні новини
Схожі новини