За тиждень імунізації на Волині вакцинувались понад 4 тисячі людей

За тиждень імунізації на Волині вакцинувались понад 4 тисячі людей

Під час тижня імунізації у Волинській області зробили понад чотири тисячі щеплень. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Фахівці центру і його структурних підрозділів із нагоди Тижня імунізації підготували і провели близько сімдесяти комунікаційних заходів у медичних та освітніх закладах області, у трудових колективах також із представниками влади. Йдеться про зустрічі, круглі столи, лекції, наради, візити в місця проживання внутрішньо переміщених осіб, виїзди бригад із вакцинації. Основна мета цих заходів – посилити колективні дії, спрямовані на захист людей від вакцинокерованих захворювань.

Не менш вагомий підсумок Тижня імунізації – понад 4 тисячі проведених щеплень. Зокрема, майже тисяча – від дифтерії та правця. Також зроблено понад 801 щеплення проти поліомієліту.

Лідерами за кількістю вакцинованих є Луцький і Ковельський райони, а серед закладів охорони здоров’я – Луцька міська дитяча поліклініка.

Найяскравішими подіями Тижня імунізації стали виїзні «Території здоров’я» у Горохові та Рожищі із залученням спеціального вакцинального автобуса.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Один ювілей на трьох: волинянка відзначила сторіччя у день народження своїх доньок. ФОТО
Наступна новина Житло для молодих лікарів: у громаді на Волині стартує новий проєкт
Останні новини
Схожі новини