Офіцер, який жорстоко побив солдата на Волині, перебував під домашнім арештом за смертельну аварію

Офіцер, який жорстоко побив солдата на Волині, перебував під домашнім арештом за смертельну аварію

Стосовно офіцера, який побив солдата на Волині, скеровано до суду обвинувальний акт за фактом вчинення іншого злочину – смертельної ДТП у Володимирі у лютому 2023 року.

В рамках цього кримінального провадження до нього застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із місцем перебування у казармі, на території якої сталася подія. повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. 

Нагадаємо, у Володимирі 23-річний офіцер жорстоко побив 41-річного підлеглого з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Чоловік був після важкого поранення, а тому навіть не міг себе як слід захистити. Анатолія знайшли на тому ж місці, де його побив лейтенант: він мав велику гематому на голові, від травм у нього відмовили ноги.

За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону розпочато розслідування за цим фактом.  Відомості в ЄРДР внесені за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України).

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, проведено допити свідків і потерпілого, вилучено речі та предмети. Призначено низку судових експертиз, за результатами проведення яких прокурори прийматимуть законне та обґрунтоване рішення.

Досудове розслідування здійснюватиметься слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський патрульний поїде на Ігри нескорених-2023
Наступна новина Для Луцька куплять 30 нових тролейбусів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні