Огляд iPhone 12 Mini

Огляд iPhone 12 Mini
Фото ілюстративне

Apple немов відродила дизайн iPhone 5 саме заради цього смартфона. Більші та важчі iPhone 12 Pro і Pro Max добре виглядають, але після 11-ї серії ергономіка викликає тільки негативні емоції.

 

Зручність

iPhone 12 Mini – дуже зручний телефон: його не треба перекидати в долоні, щоб дотягнутися до кута, і він дуже легкий (135 г), а тому влазить до кожної кишені.

Розмір

Може виникнути питання: чи не занадто маленький розмір має телефон? Усе залежить від ваших відчуттів. Але при всій компактності iOS ні в чому не обмежена. Вона має стандартну сітку іконок на робочому столі й таку ж кількість інформації на дисплеї. Зменшено тільки розмір картинок і тексту, але не критично. Передбачено зручну клавіатуру.

Придбати за помірною ціною Apple iPhone 12 Mini можна в інтернет-магазині tehnoezh.ua.

Дисплей

Серед чотирьох нових iPhone 12-го покоління, iPhone 12 Mini має найменший екран і за розмірами приблизно аналогічний iPhone SE. Правда, на відміну від останнього, в ньому встановлено безрамковий OLED-дисплей, який займає більшу частину площі фронтальній панелі.

Відеоролики, зняті на iPhone 12 Mini у форматі Dolby Vision, на дисплеї виглядають дуже яскраво.

Захисне скло

Уся лінійка iPhone 12 отримала плоске захисне скло Ceramic Shield з нанокерамічними кристалами. Apple заявляє про чотирикратне зменшення ймовірності розбити смартфон при падінні. Шанс одержати дрібні подряпини так само високий, хоча блогери відзначили підвищену стійкість у порівнянні з iPhone 11.

Хоча смартфон став міцнішим, але краще буде приклеїти скло. А ззаду — прикріпити чохол.

Відео

Відеокамера дозволяє знімати якісні ролики незалежно від освітлення. На айфони навіть знімають короткометражки Зак Снайдер та Стівен Содерберг. А нові iPhone 12 тепер підтримують зйомку в Dolby Vision з подальшою обробкою прямо на смартфоні.

«Міні» в цьому плані не відрізняється від інших моделей. Особливо вражає стабілізація: ніяких посмикувань на поворотах, ефект «желе» зведений до мінімуму.

На відміну від старших Pro-моделей, в модулі камери немає сенсора LiDAR і телеоб’єктива.

Пам’ять

Начинка у смартфона максимально схожа з iPhone 12. За роботу пристрою відповідає чипсет Apple A14 Bionic і 4 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм вбудованої пам’яті може становити 64, 128 або 256 ГБ.

Зарядка

При використанні дротової зарядки iPhone 12 Mini заряджається так:

  • за 30 хвилин — до 60%;<
  • за 45 хвилин — до 80%;
  • за 1 годину — до 88%;
  • за 1 годину 25 хвилин — до 100%.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Луцькради не підтримали звернення до Зеленського у справі Стерненка
Наступна новина Волинянка народила у власному авто дорогою до пологового. Подробиці
Останні новини
Схожі новини