Волинянка народила у власному авто дорогою до пологового. Подробиці

Волинянка народила у власному авто дорогою до пологового. Подробиці

ЖІнка, яка на Волині дорогою до пологового народила дитину, разом із новонародженим сином нині знаходяться у пологовому будинку міста Володимир-Волинського. Вона розповіла, що до останнього сподівалася встигнути доїхати до медзакладу.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

31-річну породіллю звуть Ольга, це були її четверті пологи. Жінка не захотіла показувати обличчя. Розповіла: сама сіла за кермо, бо чоловіка не було вдома.

«Став боліти живіт. Зібрала речі й поїхала. Думала не родити, але не доїхала. Я собі штани прискинула і за хвилин 5 народила», – каже породілля.

Жінка зізналася, що під час пологів страху не відчувала. Злякалася за здоров'я немовляти, вже коли за кермо її автівки сів поліцейський.

Щоб народити сина, кермувальниця перебралася на заднє сидіння. Там її й побачив один з інших водіїв, які рухалися трасою. Чоловік викликав правоохоронців.

«Вона з села Селіски, воно знаходиться за 70 кілометрів звідси.Чоловік, я думав, що це і є водій автівки, тому я йому запропонував сісти в авто та слідувати за нами, а ми його супроводимо. Виявилося, що він не водій та ніякого відношення до жінки немає», – розповідає поліцейський офіцер громади Андрій Коколюк.

Далі, каже, Андрій Коколюк, пересів за кермо автомобіля жінки та повіз породіллю і немовля у лікарню. До місцевого пологового доїхали за 5 хвилин.

«Переживав за стан немовляти і її, бо вона тільки народила. Дитина плакала, вона зі мною розмовляла, тому я був спокійним, що все гаразд», – розповідає правоохоронець.

Нині стан новонародженого хлопчика, який з'явився на світ із вагою 2 кілограми 140 грамів, задовільний. Зі слів акушерки Катерини Нехай, народжувати Ольга мала б 10 березня.

«У немовляти мала вага, десь як на 37-му тижні вагітності, але рефлекси активні, дитинка їсть самостійно, усю ніч був хлопчик біля мами», – каже лікарка.

Стан жінки, кажуть медики, теж задовільний. Її та маля одразу оглянули та помістили в одномісну палату.

До слова, автівка, у якій сталися пологи, досі стоїть на стоянці медзакладу.

Зі слів лікарки-акушерки, породілля і немовля пробудуть у пологовому будинку до кінця тижня. Правоохоронці, які доставили жінку в медзаклад, вже пообіцяли прийти до хлопчика на виписку та привітати родину.

Нагадаємо, про жінку, яка не встигла доїхати до пологового будинку і народила сина на задньому сидінні свого авто в Нацполіції повідомили 24 лютого. Сама ж подія трапилася напередодні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Огляд iPhone 12 Mini
Наступна новина Як добудовують «Парковий квартал» у Ковелі. ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини