Оголошено тижневу жалобу: на війні загинули п’ятеро захисників з Волині

Оголошено тижневу жалобу: на війні загинули п’ятеро захисників з Волині
Фото ілюстративне

Під час звільнення українських територій від російських загарбників загинули п’ятеро жителів Любешівщини.

Про це повідомила газета «Нове життя».

Бурдак Віктор Іванович, 1967 р.н. – головний сержант, командир стрілецького відділення. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Бурдак Сергій Володимирович, 1990 р.н. – солдат, гранатометник. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Михальчук Андрій Миколайович, 1984 р.н. – солдат, стрілець. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Стефанюк Сергій Іларіонович, 1973 р.н. – старший сержант, гранатометник. Загинув 10 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Ланевич Андрій Володимирович, 1988 р.н. – солдат, механік-водій. Загинув 13 вересня 2022 року в результаті підриву на розтяжці під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

«Важко знайти слова, які б змогли зменшити біль сімей та родин загиблих. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким захисників. Поділяю їхні біль та горе. Доземний уклін нашим Героям, які ціною власного життя захищають нашу державу і кожного українця. Світла пам’ять і вічна шана нашим землякам, які полягли за Україну», – написав на своїй фейсбук-сторінці заступник Любешівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир Сергійчук.

У зв’язку із загибеллю п’ятьох захисників, відповідно до розпорядження начальниці Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольги Ващук, у районі оголошено тижневу жалобу – 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 вересня.

«Перший» висловлює щирі співчуття родинам Героїв…

Читайте також: За Україну загинув 21-річний волинянин Іван Висоцький

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Воїни волинської бригади показали фото звільненого Куп'янська
Наступна новина На Харківщині загинув Герой Володимир Лепа
Останні новини
Схожі новини