Оголосили переможців премії «Книга року-2018»

Оголосили переможців премії «Книга року-2018»
Детектор медіа

ВВС News Україна оголосила переможців премії «Книга року-2018», представленої у партнерстві з Культурною програмою Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Про це інформує УНН з посиланням на ВВС.

Книгою року-2018 став роман Юрія Андруховича «Коханці юстиції», переможцем у номінації Дитяча книга року ВВС-2018 журі обрало книгу Сашка Дерманського «Мері», у новій номінації Книга року ВВС – Есеїстика-2018 перемогла збірка Андрія Бондаря «Церебро».

Повідомляють, що Юрій Андрухович, Сашко Дерманський та Андрій Бондар отримають винагороду 1000 фунтів стерлінгів у гривневому еквіваленті кожний.

Видавці книг-переможців – Meridian Czernowitz (Чернівці), А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА (Київ) та Видавництво Старого Лева (Львів) – матимуть право використовувати логотипи Книги року ВВС у своїх наступних виданнях.

Премію «Читач року-2018» отримали Ольга Крамар за рецензію на книжку Юрія Андруховича «Коханці юстиції» та Марина Марченко за рецензію на книгу Андрія Куркова «Сірі бджоли». Обидві переможниці отримають у подарунок електронні книги.

Зазначають, що членами журі конкурсу цього року стали Тарас Лютий, Віталій Жежера, Віра Агєєва, Ольга Герасим'юк, Світлана Пиркало і Марта Шокало.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський шкірвендиспансер хочуть відремонтувати і реформувати
Наступна новина У Луцьку вручили премію «Людина року-2018». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини