Волинський шкірвендиспансер хочуть відремонтувати і реформувати

Волинський шкірвендиспансер хочуть відремонтувати і реформувати
http://www.centre-clinic.com.ua

Протягом двох наступних років Волинський обласний шкірно-венерологічний диспансер планує придбати нове обладнання, комп’ютеризувати робочі місця та провести капітальний ремонт.

Про це йшлося 14 грудня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як розповіла головний лікар Волинського обласного шкірно-венерологічного диспансеру Леся Карпюк, заклад, відповідно до медичної реформи, хоче завершити перереєстрацію установи в комунальне некомерційне підприємство, комп’ютеризувати робочі місця лікарів-дерматовенерологів, укласти договір із Національною службою здоров’я (аби отримати додаткове фінансування та запровадити нові механізми управління), провести капітальний ремонт в орендованому приміщенні.

Окрім того, медичний заклад планує отримати окреме приміщення для диспансеру, відкрити кабінет трихології та подології «Здорова стопа» і придбати сучасне обладнання (наприклад, лазери для видалення новоутворів, пігментних плям, судинних мальформацій, телеангеоектазій; апарат УЗІ для проведення комплексної неінвазивної шкірної діагностики; портативний апарат для кріохірургії; трихоскан для діагностики захворювань волосистої частини голови).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як молоко перетворюється на сир: екскурсія на Рожищенський сирзавод. ФОТО
Наступна новина Оголосили переможців премії «Книга року-2018»
Останні новини
Схожі новини