Окупанти підірвали дамбу на Донеччині

Окупанти підірвали дамбу на Донеччині

11 червня російські окупанти підірвали дамбу на річці Мокрі Яли на Донеччині, що викликало підтоплення по обидва береги річки.

Про це повідомив речник сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, пише УП. 

"На річці Мокрі Яли окупанти підірвали дамбу, що призвело до затоплення по обидва береги річки. Однак на ведення наступальних дій Сил оборони Таврійського напрямку це не впливає", – мовив він. 

Як пояснив речник, підривом гідроспоруд росіяни намагаються сповільнити контрнаступ України.

"Спочатку окупанти підірвали Карлівське водосховище, потім Каховську ГЕС, потім підривали інші гідроспоруди в окупованій частині Запорізької області. У Запорізькій області вони очікують прориву Сил оборони, тому, щоб уповільнити наше просування, вони вдалися до цієї тактики, коли знову підірвали гідроспоруду на річці Мокрі Яли. Але це не впливає на просування Сил оборони", - наголосив Шершень.

Він також розповів, що загалом на Таврійському напрямку Сили оборони перейшли від оборони до наступу. Це принесло перші локальні результати у вигляді звільнення села Благодатне й руху вперед на село Урожайне.

По населеному пункту Новопавлівка ворогом завдано потужного авіаудару, внаслідок чого поранено 3 осіб, зруйновано приватний та пошкоджено 10 осель приватного сектору.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині провели в останню дорогу Захисника Андрія Шевчука. ФОТО
Наступна новина У Луцьку мешканців багатоповерхівки під час тривоги працівники магазину не пускають в підвал
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні