Окупанти скинули надпотужну бомбу на драмтеатр в Маріуполі. Там ховалися сотні людей

Окупанти скинули надпотужну бомбу на драмтеатр в Маріуполі. Там ховалися сотні людей

Окупаційні війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр, де ховалися біженці, які втратили домівку.

Про це, пише УП, повідомляє декілька джерел: міськрада Маріуполя, полк Азов, нардеп "Батьківщини" та ексглава Донецької ОДА Сергій Тарута у Facebook.

«Рашистські війська цілеспрямовано та цинічно знищили Драматичний театр у самому серці Маріуполя. Літак скинув бомбу на будівлю, де ховалися сотні мирних маріупольців. Оцінити масштаб цього жахливого та нелюдського вчинку поки що неможливо, бо в місті тривають обстріли житлових кварталів.

Відомо, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина Драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, що знаходилося в будівлі», – пише Маріупольська міськрада.

Полк «Азов» заявив:

«За інформацією від очевидців стало відомо, що російські окупаційні війська скинули надпотужну бомбу на Маріупольський драматичний театр. Драмтеатр, культурний центр міста, було визначено місцем збору біженців, які втратили житло та засоби для існування. Окупанти не могли цього не знати, адже це було офіційно визначене місце.

Як відомо, в театрі переховувалось майже тисяча цивільних маріупольців. На теперішній час не відома кількість загиблих та поранених. Багато маріупольців ховались в театрі з маленькими дітьми».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дозволять продаж алкоголю
Наступна новина Росіяни обстріляли у Маріуполі приміщення басейну. Там під завалами діти та вагітні
Останні новини
Схожі новини