Олександр Рись: E-mail маркетинг «латає дирки» в шляху клієнта до покупки

Олександр Рись: E-mail маркетинг «латає дирки» в шляху клієнта до покупки

Про можливості емейл-маркетингу.лучанам розповів директор з розвитку компанії SendPuls на WEST iMARKETING FORUM 2017. 

«Ніхто не хоче підписуватися на розсилки. Люди хочуть отримувати актуальну інформацію, але фраза «підпишись на розсилку» –  працює погано. Краще використовувати заклики «підпишіться на корисні статті», «сподобалася стаття? отримуйте схожі на емейл» та інші», – зазначив спікер. 

Також Олександр розповів, як краще зібрати базу для розсилок. За його словами, можна використовувати різні можливості: реєстрація на сайті, яка має бути простою і покроковою, оформлення замовлення, експрес заявки, розрахунок вартості, форма підписки. Спеціаліст запевняє, що всі ці «хитрості» дають можливість зібрати актуальну базу для ваших розсилок. Проте, з його словами, не варто забувати про бази та використовувати їх через півроку, розсилки мають бути регулярними. 

Також директор з розвитку компанії SendPuls зазначив, що сервіс налагоджує можливість робити розсилки не лише через e-mail та Viber, а й через інші месенджери, зокрема Telegram. 

Нагадаємо, 8 грудня у Луцьку відбувається WEST iMARKETING FORUM 2017. 

Читати також: Повідомили ТОП-50 помилок розвитку сайту

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змінять автобусні маршрути. ВІДЕО
Наступна новина Луцька фотографка пропонує 500$ у винагороду за загублений ноутбук
Останні новини
Схожі новини