Оновлення пологового у Луцьку обійшлося майже у два з половиною мільйони. ВІДЕО

Оновлення пологового у Луцьку обійшлося майже у два з половиною мільйони. ВІДЕО

У Луцькому клінічному пологовому будинку після капітального ремонту відкрили приміщення першого поверху жіночої консультації. На приведення до ладу частини медичної установи, витратили мільйони.

Покращення за чималі кошти інспектувала і знімальна група Sfera-TV Lutsk.

Пофарбовані стіни, сходові клітки та оновлені кабінети і все це вартувало міському бюджету не мало – не багато: майже два мільйони 400  тисяч гривень. Міські владці кажуть, робота не лише гарна, але і якісна.

Востаннє ремонт у жіночій консультації проводили у 1986 році каже головний лікар пологового будинку Михайло Токарчук. Все, що запланували, зробили: перепланували деякі приміщення, утеплили кабінети, розширили лабораторію, зараз вже є підвісна стеля, нове освітлення та комунікації.

Також з першочергових завдань на думку Михайла Токарчука ремонт огорожі навколо пологового будинку. Розпочався ж капітальний ремонт жіночої консультації у 2015 році. Його здійснювали поетапно. Загалом за три роки на ремонтні роботи у приміщенні жіночої консультації спрямували понад 7 мільйонів гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Опублікували програму фестивалю «Лісова пісня»
Наступна новина Із музикою та запальними танцями у Луцьку розпочався фестиваль «Поліське літо». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини