Пофарбовані стіни, сходові клітки та нові кабінети: у Луцьку оновили пологовий будинок. ФОТО

Пофарбовані стіни, сходові клітки та нові кабінети: у Луцьку оновили пологовий будинок. ФОТО

У Луцьку після капітального ремонту відкрили перший поверх жіночої консультації Луцького клінічного пологового будинку. 

Подія відбулася 22 серпня.

Капітальний ремонт жіночої консультації розпочався ще у 2015 році та до нині тривав поетапно.

Загалом на перший поверх виділили 1 000 500 гривень та 1 395 800 гривень на ремонт сходових кліток.

«Востаннє ремонт у жіночій консультації проводили у 1986 році. Оновлені кабінети дуже сподобались, адже все, що запланували, зробили: перепланували деякі приміщення, утеплили кабінети, розширили лабораторію, зараз вже є підвісна стеля, нові освітлення та комунікації.

У планах маємо окомп’ютеризування новою технікою реєстратури жіночої консультації, а також створюватимемо робочі місця за позабюджетні кошти», – розповів головний лікар КЗ «ЛКПБ» Михайло Токарчук

Він зауважив, що також потрібно відремонтувати огорожу.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт після огляду відремонтованих приміщень зізнався, що результат виправдав усі очікування.

«Ми, безумовно, задоволені ремонтом. Думаю, що не лише у нас, як у керівництва міста, та не лише у керівництва пологового будинку, а й у кожної лучанки буде підніматися настрій, адже вони потраплятимуть у насправді якісні та європейські умови. Впевнений, що тут обслуговуватимуть на найвищому рівні та даватимуть найпрофесійніші поради», – зауважив Григорій Пустовіт.

До слова, окрім цього у ході ремонтних робіт частково оновили обладнання жіночої консультації, придбали та встановили лавки та тумби під мийки. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 4 дієтичні продукти, що призводять до переїдання
Наступна новина На «Ягодині» відомий футбольний тренер роздавав автографи
Останні новини
Схожі новини