ЗНО-2022: опублікували демонстраційну версію спрощеного екзамену

ЗНО-2022: опублікували демонстраційну версію спрощеного екзамену

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти опублікували демонстраційну версію спрощеного Зовнішнього незалежного оцінювання. З нею можна ознайомитись за посиланням і також завантажити на комп'ютер.

Про це повідомляє Українська Правда.

«Документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет або немає можливості працювати упродовж 90 хвилин за комп’ютером. Окрім завдань, тут є правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе», – зазначають у центрі якості освіти. 

При виконанні завдань з математики цьогоріч можна користуватися довідковими матеріалами. Тож абітурієнти зможуть "підгледіти" формули з алгебри, геометрії та тригонометрії.

Незабаром на сайті з'явиться й онлайн версія мультитесту. Її можна буде пройти абітурієнтам, які хочуть навчитися розподіляти час на виконання завдань.

Нагадаємо, мультидисциплінарний тест (фактично – спрощене ЗНО) будуть складати у 2022 році через воєнну агресію Росії на території України. Він містить 60 питань з трьох дисциплін: української мови, історії України та математики. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиньрада просить президента України заборонити ОПЗЖ та позбавити мандатів її нардепів
Наступна новина Найбільший туроператор Європейського Союзу заборонив турецьким готелям селити росіян
Останні новини
Схожі новини