Найбільший туроператор Європейського Союзу заборонив турецьким готелям селити росіян

Найбільший туроператор Європейського Союзу заборонив турецьким готелям селити росіян
Фото ілюстративне

Турецький представник найбільшого європейського туроператора TUI – TUI Tantur скерував у готелі Туреччини листа з вимогою скасувати бронювання номерів для російських туристів.

Про це пише Zaxid.net з посиланням на сайт ЦТС.

Як повідомляється, турецька філія TUI Tantur пояснила це прохання вимогою, що надійшла від туроператорів із країн Балтії, які мають із компанією договори. 

У ній прибалтійські туроператори вимагали, щоб у готелях, куди заселятимуться їхні клієнти, не повинно бути туристів з Росії.

TUI Tantur працює на прибалтійському ринку з такими туроператорами як TI Travel LLC, TI Baltics SIA та Borublita.

Як наслідок, існуюче бронювання відпочинку повинне бути скасоване, а туристи з Росії, які відпочивають у Туреччині, – виселені.

У листі, надісланому готелям, зазначено, що така рекомендація діє до 31 травня. Згодом дані планується оновлювати 20 числа щомісяця. Лист підписав фінансовий менеджер Tantur Travel AS Джезмі Озкан.

Також повідомляється, що російський підрозділ компанії TUI Tantur у Туреччині закрився, а його співробітників звільнено.

Читайте також: ЗНО-2022: опублікували демонстраційну версію спрощеного екзамену


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЗНО-2022: опублікували демонстраційну версію спрощеного екзамену
Наступна новина Фермерів Волині просять повідомляти, чим і коли вони оброблятимуть поля
Останні новини
Схожі новини