Як правильно вибрати срібний браслет? Звертайте увагу на плетіння

Як правильно вибрати срібний браслет? Звертайте увагу на плетіння

Купуючи срібні або золоті браслети, слід враховувати тип плетіння, від якого залежить міцність, надійність виробів. Інтернет-магазин Gold.ua на сторінці gold.ua/products/serebryanye-braslety пропонує підібрати срібні браслети з широкого асортименту від ювелірних будинків Гонконгу, Ізраїлю, США.

Популярні типи плетіння срібних браслетів

Найбільш затребуваними є ланцюгові вироби, що складаються з окремих елементів, саме вони надають прикрасі оригінальності і неповторності. Типи розрізняються за специфікою співвідношення окремих елементів відносно один одного. Оригінальні ускладнені способи плетіння підвищують міцність і продовжують термін користування.

В каталозі пропонуються браслети з срібла з наступними типами переплетення:

  • якірне - полягає в послідовному з'єднанні елементів перпендикулярно між собою. Це спрощене плетіння, в стандартному варіанті передбачає овальні ланки. Якщо всередині деталей знаходиться перекладина для зміцнення - це морський якір. Елегантне венеціанське плетіння характеризується витонченими і розширеними елементами квадратної або прямокутної форми. Якщо деталі переплітаються по кілька штук, пропускаючи по 2-3 ланки - це кордове плетіння крученої форми, що надає максимальну міцність;
  • панцирне - характеризується відшліфованою поверхнею в одній площині. Така технологія забезпечує міцність і надійність з'єднань. Панцир робиться одинарним, подвійним, потрійним - по числу вхідних одна в одну ланок. Даний тип має кілька різновидів, які мають свої переваги і недоліки. Так, снейк нагадує змійку завдяки ефекту легкого зигзага, кобра має овальну або квадратну форму. А панцирна технологія з вигнутими елементами - це сінгапурське плетіння, в якому завдяки закручування ланцюжка метал красиво переливається при русі.

Дані види плетіння застосовуються на ювелірних прикрасах із золота і срібла, окремих видів плетіння для різних металів не існує.

Яке плетіння браслетів максимально міцне і надійне

Надійність плетіння браслетів необхідно перевіряти для порівняння у виробів, однакових за вагою. При потовщенні ювелірного ланцюжка підвищується його міцність. Не варто очікувати, що якірний срібний браслет вагою 5 грам міцніше панцерного вагою 20 грам.

Для перевірки якості кріплень необхідно розтягнути прикрасу між пальцями і детально розглянути з'єднання.

Для міцності важливі такі характеристики:

  • ланки повинні бути аналогічними за формою і розміром;
  • має бути присутнє рівномірне полірування;
  • ланки не повинні застрявати, надмірно перекручуватися.

Міцність і надійність плетіння залежить від методу виготовлення прикраси

  • ручне плетіння відрізняється максимальною довговічністю, оскільки майстри ювелірної справи ретельно відшліфовують кожну ланка з подальшим з'єднанням;
  • вироби, виготовлені за допомогою машинної в'язки, відрізняються хорошою міцністю і надійністю. Даним методом створюються витончені прикраси вагою до 6 грам з ланками товщиною до 0,2 мм. Ювеліри плавлять срібло в ретельно розрахованих пропорціях з домішками, охолоджують і витягають в тонкий дріт. А спеціальний верстат виконує з'єднання ланки запрограмованим типом плетіння;
  • штамповані вироби створюються під пресом із заготовок. Елементи не згуртовуються, а протягується одне в одне, в результаті чого виходять пустотілі прикраси мініатюрно-вітіюватого переплетення або масивні, але невеликої ваги. Вони ненадійні, оскільки деталі браслета перекручуються і ламаються.

Крім якірного і панцерного типів плетіння, є велика група фантазійних і комбінованих варіантів з різним поперечним перерізом: квадратним, круглим чи іншої конфігурації. Щільність виробів варіюється залежно від конфігурації ланок.

У каталозі інтернет-магазину можна підібрати різні моделі браслетів зі срібла для чоловіків і жінок в різних цінових категоріях. Забезпечується швидка доставка в будь-яке місто України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Базарники із Завокзального ринку їздили до Зеленського
Наступна новина Як посвячували першокурсників СНУ. Фоторепортаж
Останні новини
Схожі новини