«Ось це і є нова Україна? Це і є прозорість?», - Міхеіл Саакашвілі

«Ось це і є нова Україна? Це і є прозорість?», - Міхеіл Саакашвілі

Міхеіл Саакашвілі незадоволений тим, у якому залі відбувається засідання суду. Він каже, що це смішно і соромно.

Заяву, зроблену Саакашвілі у залі суду, процитував його соратник Давид Сакварелідзе у Facebook.

Нагадаємо, в понеділок, 11 грудня у Печерському районному суді Києва триває судове засідання щодо обрання запобіжного заходу лідеру "Руху нових сил", екс-губернатору Одещини Міхеїлу Саакашвілі.

«Я оголосив голодування. Я показав, як можуть жити президенти, і я покажу їм, як будуть вмирати президенти, якщо це потрібно для справи. Але у будь-якому випадку, це смішно і соромно, що процес, який викликає інтерес у всьому світі, вони вирішили за потрібне провести в залі розміром десять квадратних метрів. Ось це і є нова Україна? Це і є прозорість? Ці СБУшники, які тут сидять, це і є український народ?

Мене можна тримати в клітці, але народ тримати в клітці не можна. Ми прорвемося, і ми обов’язково переможемо. Нам не потрібні ексцеси, нам не потрібні зіткнення, нам не потрібна дестабілізація, нам потрібно спокійно провести політичний процес в цивілізованій, демократичній європейській державі», – цитує заяву лідера «Руху нових сил» Давид Сакварелідзе.

ЧИТАТИ ТАКОЖ : «Я не затриманий, я військовополонений», - Саакашвілі

 

"Я объявил голодовку. Я показал как могут жить президенты, и я покажу им как будут умирать президенты, если нужно для де...

Posted by David Sakvarelidze on Monday, 11 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Розпорядники коштів мають звикнути звітуватися за кожну копійку», – Імберовський
Наступна новина Внаслідок ускладнення погодних умов в Україні без електрики залишилось 537 населених пунктів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини