Останні слова загиблого волинянина були про любов до матері та дружини

Останні слова загиблого волинянина були про любов до матері та дружини

Побратими загиблого на Сході волинянина Андрія Волоса розповіли, якими були його останні слова - хлопець просив передати матері та дружині, що любить їх.

Про це йдетьяс у сюжеті 24 каналу, передає ВолиньPost.

Нагадаємо, волинянин загинув 28 червня, на День Конституції. Того дня смертельно поранили комвзвода Валерія Шишака, який саме обходив позиції. Андрій Волос був у числі перший, хто кинувся на допомогу. Однак снайпер вистелив знову, та Андрій прикрив собою командира. Згодом, відкривши вогонь у відповідь, тяжкопораненого Волоса змогли витягнути 

«Крайні слова його, які він мені сказав: передай моїй мамі, що я її люблю. А також скажи дружині, що я її люблю. Ми ці слова передали особисто», – сказав боєць 24-ої бригади Анатолій.

Андрій Волос був єдиною дитиною у сім’ї, вдома в нього залишилась вагітна дружина. Боєць 24-ої бригади Володимир пригадав, що Волос розповідав, що в нього у грудні народиться хлопчик.

«Казав, що якщо він народиться 13 грудня, назве його Андрій Андрійович», - розповів побратим.

Нагадаємо, командування бригади подало кандидатуру Андрія Волоса на присвоєння звання Героя України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На реалізацію проектів ОТГ виділили 15 мільйонів гривень
Наступна новина На Волині депутатку оштрафували за незадекларовану нерухомість
Останні новини
Схожі новини