Острозький та Дубенський замки і Тараканівський форт обіцяють реставрувати у 2021-му

Острозький та Дубенський замки і Тараканівський форт обіцяють реставрувати у 2021-му
Острозький замок

Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки, що на Рівненщині, будуть включені до програми великої реставрації на 2021 рік.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки в Рівненську область, інформує пресслужба Офісу Президента.

«Ми зараз дивилися стенди, бачили важливі історичні, архітектурні об’єкти. Можемо назвати їх історичними, хоча, мені здається, справедливо казати, що це й туристичні «магніти» країни і, зокрема, Рівненщини», – зауважив глава держави.

За його словами, туристично привабливі об’єкти за умови належного підходу та реставрації зможуть зацікавити ще більшу кількість відвідувачів.

«Тараканівський форт, Острозький замок і Дубенський замок внесли до нашої програми, яка починає працювати наступного року. Реставруватимуться замки, музеї, історичні, культурні місця по всій країні. Таких проектів буде розпочато близько 100 в наступному році», – додав Володимир Зеленський.

Читати також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. Найбільше нових хворих у Луцьку та в Рожищенському районі
Наступна новина Волинянина обрали продюсером Дніпровської філії Суспільного
Останні новини
Схожі новини